tirsdag 15. juli 2008

Home sweet home

Det tar på å være på ferie og ikke minst være mye på farten.Kom hjem nå ikveld, meningen var at vi skulle være lengre borte, men Marius var lei og ville hjem til rommet sitt.I tillegg fikk sambo sinnsykt vondt i kneet sitt da han var på en fisketur i helga, var såvidt at han kom seg ned av fjellet for egen maskin. Så han skal til legen i morgen. Blir spennende å høre hva legen sier...

Alt alt har vi hatt en strålende sommer. Skal bli deilig å kunne samle opp krefter og sette seg ned ved scrappepulten imorgen. Gleder meg utrolig mye.

Legger ved et kort som jeg laget tett før jeg dro på ferie. Kortet er en scraplift av bibbi, er ganske så inspirert av henne om dagen. Dette kortet fikk ei som har jobbet i barnehagen på Marius sin avdeling, hun skulle slutte før Marius kom tilbake fra ferien.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig kort! Flott å se at du er i gang igjen :)

Kristina sa...

Lekkert altså!! Hva heter all den forskjellige pynten du har inni blomstene??

Norunn sa...

nydelig Therese! Jeg har igjen prøvd meg på og lage en blogg, håper jeg klarer og holde denne litt mer ved like enn jeg har lyktes med mine tidligere forsøk.

Karolina sa...

Ni verkar ha haft en bra semester och det låter spännande att du har samlat på dig inspiration till lite scrapping. Längtar tills jag får se vad du har gjort. Kortet är underbart, så fina och härliga färger.
/Karolina

paradise sa...

MUMS! VIlket superfint kort!!
kram Petra

Maiken sa...

Skikkelig lekkert kort!
*imponert*

Therese sa...

Tusen takk for koselige ord.
Kristina - De små metal dingsene du ser inni blomstene, heter rondeller. Har kjøpt massevis av metalstæsj fra www.unikhobby.no