fredag 16. mai 2008

Aldri så liten oppdatering,awards og shopping

Jeg pakker og pakker ut, må bare innrømme at jeg er dritt lei av all denne flyttingen.
Den 12. mai overtok vi leiligheten, og det var en utrolig deilig følelse å få nøkkelen i hånden og endelig eie noe eget =)
13. mai utpå natten var vi ferdig flyttet med absolutt alt, gjensto bare et par små ting som vi har hentet i ettertid.
   Alt av scrappeutstyr ligger godt nedpakket i uttallige bananesker, kan ikke skjønne hvor alt kommer i fra *lol* Men satser på at jeg vil få pulten opp i løpet av helgen, skal bli sikkelig deilig å kunne koble litt av med noe kreativt igjen.  Begynner å merke at jeg får sikkelig abstinenser av å ikke få lov å sette meg ned å pussle litt med et eller annet...
   Så er det 17. mai i morgen, og Marius er jo selvfølgelig blitt syk. Har over 39 i feber, men er i forholdsvis bra form. Men nå er det jo meldt bare drittvær... så om han hadde vært frisk, hadde vi ikke giddet å gå i tog. Muligens vi kjører inn til byen og bare sitter i bilen slik at han kan få se toget og høre korpsene spiller.

Bestillte disse supersøte stemplene fra funky kits, de ble sendt den 9. mai og 13. mai lå dem i postkassen min. Må si det var ei imponerende levering *glise*

 


 
Ellers har jeg fått to awards fra Laila, utrolig koselig å få midt oppi en hektisk hverdag og jeg setter utrolig stor pris på de ordene du har skrevet. Tusen tusen takk vennen.

Er meningen at man skal gi disse videre til andre igjen, men har bare ikke ork eller energi til å sette meg ned å nominere noen nå.

  

3 kommentarer:

Maren sa...

Gratulerer med vel overstått innflytting. Det er et ork uten like å flytte, men det er så deilig når man er på plass! Og så får man ofte kastet så mye skrot man ikke ante man hadde underveis også! Vi flytter inn i vår første eie-leilighet den 1.juni, så jeg gruer meg til all pakkingen, men gleder meg til å bo i en ny, flott leilighet!

Flotte stempler du har bestilt.. kjente jeg ble skikkelig misunnelig. Angrer på at jeg har satt shoppestopp frem til 1.aug nå ja! :(

Ha en fortsatt god dag!

Mona Underdal Loktu sa...

Grattis med 2 awards :-)

Kan tenke meg du skal kose deg med å pakke ut alle scrappetingene dine, og komme den ned i godstolen og kreativitere deg litt.
Gleder meg til å se nye LO og kort fra deg.

Stine sa...

Heia! Takk for koselige hilsener i bloggen min, og gratulerer med ny leilighet!

Så skjønne de stemplene var, håper du får tid å være litt kreativ igjen snart!

Ha en finfin dag! :)